مي‌بيني، مي‌شنوي، مي‌خواني اما جور ديگر مي‌بيني.مي‌گويند اين مشکل تو نيست مشکل اطلاعات جزيره‌اي شده‌ات است.مي‌گويند اصلاً اطلاعات غلط خطاي ديد مي‌دهد.مي‌بيني اما جور ديگري تفسير مي‌کني.اين حکايت اين روزهاي ماست.ما که در دنياي مجازي گير افتاده‌ايم.ما که مبناي خيلي از تفسير و تحليل‌هايمان آن چيزي است که در دنياي مجازي مي‌خوانيم يا مي‌بينيم.


علي مظفري، پژوهشگر اجتماعي معتقد است:


از نوع مطالبي که افراد لايک يا به اشتراک مي گذارند مي‌توان تا حدود زيادي آنها را شناخت، کاري که کم‌کم دارد در کشورهاي غربي متداول مي‌شود؛ يعني کارفرمايان به‌جاي آنکه به رزومه‌ها و ادعاهاي متقاضي توجه کنند به صفحه آنان در شبکه‌هاي اجتماعي رجوع مي‌کنند.


درباره جزيره‌اي شدن اطلاعات هم تحقيق‌هاي جالبي انجام شده، اينکه افراد در شبکه‌هاي اجتماعي حتي سعي مي کنند کسي را که عقيده مخالف شان را دارد دنبال نکنند و شبکه‌اي بسازند که دائماً تأييدشان مي‌کند.يعني انگار آدم‌ها دوست دارند حرف‌هاي مورد علاقه‌شان را بشنوند و از اينکه همه مثل خودشان فکر کنند لذت مي برند.در حالي که در دنياي واقعي واقعاً همه چيز متفاوت است.


گالري


آموزش نقاشي


آموزش نقاشي بزرگسالان


طراحي کاراکتر


تعمير پکيج


تنباکو


نگاه نو


اخبار سياسي


خبر روز کابل


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه سی اف جی Colleen گام به گام تا موفقیت مشاوره ازدواج معرفی نرم افزار ویکلیپس جواهرات و طلای گارنت سنگ زمرد دراما فیلم،کافه کوچک سینمایی من فیک های اکسویی سرطان، بهترین رویداد زندگی من